Tytäryhtiö Kuopioon, toimitusjohtajaksi Jukka Salmi

Ilolla saamme tiedottaa seuraavan askeleemme toimintojemme kehittämisessä. Meklaripaja Oy on perustanut tytäryhtiön Kuopioon,
Meklaripaja Savo Oy:n, jonka toimitusjohtajaksi ja partneriksi on nimitetty Jukka Salmi. Yritys aloittaa toimintansa 1.4.2023.

Jukka Salmella on vahva yli 30 vuoden kokemus yritysvakuuttamisesta Sammossa, Ifissä ja Fenniassa. Jukka tuo vahvan panoksen Meklaripajan kasvutarinaan paikallisena kasvollisena palveluna ja pitkän kokemuksen hyödyntämisenä asiakkaidemme hyväksi. Vastaamme tällä investoinnilla vahvaan kysyntään konseptillemme markkinassa.

Asiakkaalle parhaan palvelun tuottaminen on ollut koko urani punainen lanka. Meklaripaja Savo Oy:n kautta pystyn jatkamaan tätä työtä entistä laajemmin, vakuutusyhtiöistä riippumattomana asiantuntijana, yritysasiakas päämiehenäni. Olen todella innoissani siitä, mitä kaikkea pystymme asiakkaidemme hyväksi tulevaisuudessa vielä tekemään, kertoo Jukka Salmi.

Meklaripaja -konserni on valtakunnallisesti toimiva ja voimakkaasti kasvava vakuutusmeklaritoimisto, joka on erikoistunut yritysten vakuutusten ja vahinkojen laadukkaisiin hoitosopimuksiin sekä valmennuksiin ja verkostojen johtamiseen.

Lisätietoja:

Jukka Salmi, 044 057 2564, jukka@meklaripaja.fi
Marko Leppänen 040 754 4808, marko@meklaripaja.fi
Aki Selkee, 040 078 1697, aki@meklaripaja.fi
www.meklaripaja.fi