Henkilöstö

Marko Leppänen

Toimitusjohtaja, vakuutusmeklari

alalla vuodesta 1994, yo-merkonomi, VTS, Vakuutusmeklari
Työkokemus seuraavista yhtiöistä: Pohjola, AON, Fennia
Työkokemus seuraavista tehtävistä: Asiamies, yhteyspäällikkö, vakuutusmeklari, aluejohtaja
Työkokemus seuraavista vastuista: Asiakasvastuu, myynnin johto, alueorganisaation johto
Huomionosoitukset: Palkittu kahteen kertaan yrittäjien parhaana kumppanina

Olen tehnyt urallani vakuutusalalla koko reitin asiakkaiden parissa, asiamiehestä aluejohtajaksi. Omaan näin laajan kokemuksen yritysasiakkaiden parissa toimimisesta. Yrittäjyys on tapa tässä hetkessä koota yhteen koko urani aikana saatu kokemus ja osaaminen ja jalostaa se yritysasiakkaille hyödyksi riippumattomana ja puolueettomana vakuutusmeklarina. 

Meklaripaja Oy on yritys, joka on omistajiensa näköinen. Olen vaativa tuottamamme laadun, osaamisen ja palvelun osalta. Tuon rehellisesti yritykselle tärkeät riskienhallinnan asiat esiin, ja annan näkemykseni ja kokemukseni asiakkaidemme käyttöön. Suomennan notkeasti asiakkaillemme alan termistöä ja toimintatapoja, yksinkertaistan vaikeasti kuvattuja asioita ja osaan kokemukseni kautta tehdä asiakkaallemme juuri ne vaikeat kysymykset, jotka saavat meidät tekemään yhdessä parhaita ratkaisuja ja johtopäätöksiä.


Marko Leppänen
Meklaripaja Oy

Aki Selkee

Hallituksen puheenjohtaja, vakuutusmeklari

alalla vuodesta 1988, yo-merkonomi, eMBA, sijoituspalvelututkinto
Työkokemus seuraavista yhtiöistä: Sampo, Fennia, Lähitapiola ja Aktia pankki
Työkokemus seuraavista tehtävistä: asiamies, piiripäällikkö, aluejohtaja, liiketoimintajohtaja, business area director
Työkokemus seuraavista vastuista: asiakasvastuu, myynti, suurasiakkaat, alueen liiketoiminnasta vastuu (kotitalousasiakkaat, vahinkopalvelu, yritysasiakkaat, autoliikemarkkinointi, henki- ja sijoitustuotteet) ja uuden Yrittäjäpalvelut-liiketoiminnan käynnistys ja ohjelman johtaminen
Suomen Yrittäjät Hopeinen ansioristi
Muu työkokemus: valmentajana Korisliiga-tasolla 1990-luvun sekä nuorten maajoukkueissa, huippuvalmentajatutkinto  

Olen tehnyt suurimman osan työhistoriastani yritys- ja yrittäjäasiakkaiden parissa. Kovin, ja myöhemmin ajateltuna paras koulu, oli 1990-luvun alku yrittäjien parissa. Miten ongelmatilanteissa yhteistyökumppaneiden arvo mitataan, miten haetaan ratkaisuja, miten löydetään yhteisiä ratkaisuja. Näissä tilanteissa vaaditaan jämäkkyyttä yhdistettynä nöyryyteen, niistä aineksista olen saanut työkokemukseni perustat. Oman osaamissalkkuuni olen myös saanut paljon aineksia kahdesta tutkimustyöstä, joissa olen paneutunut syvällisesti yritysasiakkaiden ja vakuutusyhtiön suhteisiin, odotuksiin, hyviin kokemuksiin ja myös epäonnistumisiin.

Meklaripaja Oy toteuttaa omaa unelmaani. Tutun kollegan Markon kanssa aloitus yrittäjänä, valmiina toteuttamaan niitä asioita, joita on vuosien varrella oppinut. Aidosti ja täysillä asiakkaan edustajana, yrityksen kokonaisetua ajatellen ja yritysjohdon tukena. Yksinkertaisesti, saavutettavasti ja asiakkaan kielellä - haastaen myös päätöksentekijää omissa näkemyksissään.

Aki Selkee
Meklaripaja Oy

Sirpa Eronen

Yhteyspäällikkö

Sanna Rissanen

Asiakaskoordinaattori